Gregory Peck

Kärt barn har många namn sägs det, det har även ord med negativa klang. Jag har mått peck på sistonde, peck, dåligt, ledsen, arg, förbannad, deppad, etc etc. Och så har jag tappat bort min iPod.

Igår började vi en nya kurs, mediekunskap, och dum som jag är trodde jag att det var det som skulle läras ut på föreläsningen. ite matnyttig information som kompletterar kurslitteraturen men icke. Föga imponerad och destu mer förvånad blev jag när jag märkte att min föreläsare trodde det att våran föreläsningssal var en 20 kronor ölen pub men dåliga stand up komik. Hon drog skämt, med information (inom om mediekunskap utan) om när hon är född, vad som hände med hennes  föräldrars grannar, namnsdagar med fler som varvades med 1% information om mediekunskap. Sen får alla andra tycka precis tvärtom men detta är min åsikt jag håller fast vid.

Sen när vi skulle sluta sprang några stolpskott från tria in med bandspelare på och skulle berätta om ett erbjudande man inte kunde motstå (lite Gudfadern feeling).

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback