So sooo sorry

Nu kom hon in och bad om ursäkt. Det brukar ta ett litet tag men sen kommer hon alltid insmygandes och säger förlåt och säger att hon älskar mig. Alltid lika kul att se andra krypa till korset medan man själv sitter på höga hästar och inte gör den minsta ansträngning för att framstå som ödmjuk och få fram något som kan tolkas som en ursäkt tillbaka.

Igår var jag, Alex, Amela och Colette på stada och gjorde stan lite osäker. Sedan mötte jag även Challe och Lizzie på Parkan och där var Parkanlegenden som vanligt och jag fick mig en svettig kram och en blöt puss, lucky me. Kom hem vid en sju imorse efter att ha fylleätit på det nattöppna cafét och jag skall aldrig beställa deras kyckling igen. Den smakar ingenting, torrt ingenting och på fyllan är man inte direkt kräsen.

Denna vecka har jag, trott eller ej, ett ganska fullspäckat schema. Ett fullspäckat schema för mig som är ledig varenda dag och det enda jag brukar ha inplanerat är att träffa Alex, prata med Daniel i telefon, äta och gå ut. Denna vecka skall jag lyckas få ihop en hemtenta, handla lite på stan inför resan och sen tar imn kusin studenten i Borås. I och för sig vet jag inte om det är tänkt att jag skall komma eller om pappa skall dit. På lördagmorgon åker jag, Ellen Becka och mammsen till Kroatien i två veckor. Mamma pratar fortfarande om ett uteställe som skall ha genomskinnligt golv så man kan se vatten under som hon kallar grottan. Om min mamma får för sig att gå dit tänker jag ta henne till en riktig grotta och dumpa henne där.

Kommentarer:
Postat av: amsantramsan

förlåt till dig och din kompis anna, jag var ung och dum i lördags. Pussa och krama henne från mig och säg att vi får ta igen det på riktigt en annan dag =)


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback