Dissig

Nu har jag städat så mycket att jag har ont i ryggen. Det är inte ofta jag är en bra dotter men när jag väl är det, då slår jag till stort. Städat mitt rum (imponerande tänker ni, whoooohooo, men vänta...), vardagsrummet, hallen, köket och båda toaletterna. Så det så.

Är även mobillös hela helgen. Eller mobilfri, beror på hur man ser det, jag anser mobillös. Jag har köpt ny mobbe som inte kommit ännu men mitt SIM-kort har kommit och jag har bytt abbonemang (skrev först abonnent pinnigt det är juh jag som är abonnenten) och i med att jag ville ha kvar mitt nummer låste dom mitt nuvarande SIM-kort och jag kan inte använde det nya på den gamla telefonen. Så jag kan varken ta eller få samtal, smsa eller ens ta emot sms. Though shit! Nu skall jag skriva "Anna is...mobillös" så alla mina kära vänner inte blir oroliga eller ännu värre tror jag blivit dissig.

Ikväll skall jag på inflyttningsfest. En massa hemmafester denna helg, men vi skall nog ut efteråt. Det tror jag i alla fall, jag kan inte tala för alla andra men jag skall. Hahah.

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback