Rikare och fattigare

Nu är jag en upplevelse rikare och alkohol, men fattigare i plånboken. Frölunda Torg, sicket ställe, jag har sagt det förr men det tåls att sägas igen det är hemskt. Stället gud glömde, ochatt en helrenovering skulle göra Torget bättre kan man undra. Bättre visst, men bra nej. Leksaksäffraren där är ett skämt med, jag menar hur svårt jkan det vara? Ta några nallebjörnar, slajm, partyhattar, pickadoler, HALLOWEENPOUTFIS, docker, spel och fotbollar och så är biffen klar. Men nej att man skulle komma därifrån med en Halloweenoutfit eller till och med en present till en unge man hatar finns inte. Så dålig är den, att de har Barbie där är en skräll.. Vakterna på Torget är som Kling & Klang, tjocka eller pinnsmala, korta eller höga som hus (ja inte höghöga utan långa). Skulle jag råna något ställe i Göteborg skulle Torget bli stället. Så alla yrkestjuvar och tjackpundare gå till Torget.

På Systemet stod den punkare bakom mig i kön med en STOOOR Davidstjärna runt halsen. Jag stod och stirra på den ett bra tag för att verkligen försäkra mig om det var en Davidstjärna och inte ett pentagram (det skall man ha på bröllopsringar istället, mohaha. Internt internt!). Till slut såg jag att det var en Davidstjärna och inte ett pentagram och då började undra på om han var jude eller om han köpt fel. Till sist så märkte han väl vad jag sa och tänkte för han sa Shalom till mig och sen var sen saken klar.

Nu är jag hemma i alla fall och väntar på Daniel. Sedan skall hela Daniel-gänget med Lizzie, Emi, Tobbe & co tll Vickan på inflyttningsfest. Och imorgon skall jag med Shanna på Halloweenfest, detta kommer bli en bra helg. Tjing!

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback