Assistent

Nu är jag hemma och är trött i både huvud och fötter. Att gå på stan med Daniel är ingen dans på rosor....vi skall hit och dit, jag måste skynda mig när jag kollar på någonting, ta upp hans plånbok, ta ner den, har någon ringt hans mobi, han skall röka....skall jag köpa den här Anna....HALLÅ SKALL JAG DET, skall bara pröva den här....hämta en till storlek Anna, håll detta.  Jag känner mig som jag är hans assistent snarare än hans kompis. När jag skulle in i en affär skulle Daniel röka utanför. Jag sätter mig här....ELLER NEJ INTE BREDVID NÅGON FAKTUMPERSON....sätter mig på den här bänken istället.....HELLO INTE BREDVID HONOM, PUNDARDJÄVEL. Han har så stor käft den där chippenesen...en vacker dag kommer han få en smäll på käften.

Tvingade på Daniel den fulaste skjorta jag kunde hitta på Solo och han höll på att vägra ta på sig den. Efter lite om och men satte han på sig den, kolla sig i spegeln och säger fan jag ser ganska bra ut i den. Öh....jaaa.



Han är så tappad.

Kommentarer:
Postat av: Jake

Apropå tappad; http://aveny.se/?page=reportage&content=read&id=66

2008-08-18 @ 23:08:18
URL: http://tragiskapa.blogspot.com
Postat av: anna braun

den mannen saknar motstycke....I am speechless, I have no speech

2008-08-19 @ 00:29:43
URL: http://sellouts.blogg.se/
Postat av: Jake

The best i yet to come.. Tjänster och gentjänster: http://www.finest.se/articles/article.php?aid=1710

2008-08-19 @ 00:52:51
URL: http://tragiskapa.blogspot.com
Postat av: anna braun

nästa gång linda rosing blir tillsammans med fadde igen, inte längre får träffa sina barn, startar något randomparti, opererar in en skinka fet i läppen....oh just det ja det har hon gjort, men utökar hennes 1,5(?) silikon i brösten till nätta 2 kilo sitter väl han på insidernews.



jag älskar koncepet finest har. så fort man loggar in där känns det som man glömmer av den tråkiga vardagen och man äter antidepressiva som det var tictac. där är livet så glamouröst och underbart så man bara dras med i lyckoruset. dom har en en bcdef-glamournmodell som skriver där (ellenf), någon blek fredrika och den hemska li.

2008-08-19 @ 01:09:00
URL: http://sellouts.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback