Lööööve

Söta tjejer kan få champagne, drinkar, whatever skickade till sig men jag....jag fick en 25kronorsöl igår. Satt med Sarah (Sarah Sarah...jag tycker om min Sarah) och så knakar bartendern mig i ryggen och säger att han ville ge mig den här och så pekar han på en gubbe. Gubben var kanske 40, ful som stryck och tyckte att jag var värd 25kronor.

Vi flängde runt på stan igår och var på VasaViktoria...host host....AvenyNo1, Razzia....host host.....och Push. Det var sjukt lite människor på Push och jag kan tänkte mig att det har med N.E.R.Dfesten som är idag. De laddar upp sina batteri och plånböcker och så kommer en femtedel av alla som tänkt gå dit komma in.

Klockan tio idag var jag på flygplatsen och hämtade upp en trött, sjuk och brun Ellen. Fick lobsterkramar, chocklad och parfym thank you very much. Gjorde alla en tjänst genom att duscha och borsta tänderna så jag inte skulle lukta som 25kronorsöl. Plattade även håret som blev för mycket för mig då jag även plattade tummen och fick ha emblasalva på den så jag inte skulle gråta.

Är hos papsen nu och har precis ätit skaldjur som förra veckan. Fan vad kliar i kroppen på mig och jag vill gå ut men jag kan inte. Ser ut som ett ras, är ett ras och ekonomin är obefintlig. Allt är som vanligt med andra ord....i löööve myself.

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback