Varför är det på detta viset

Nu skall jag sova. Pallade äpplen på vägen hem och nostalgikänslorna vällde över. Åhhh palla äpplen, leka pantgömme och bli mutad av Daniel med isglass så man fortfarande skulle vara hans kompis. Härliga tider.




Börja störa mig nåååågot otroligt på nya Idoljuryn tack vare att reklamen visas fem gånger på en timme på fyran. Jag säger som det är, du är tondöv och kommer aldrig bli någon sångerska. Skall det vara elakt, roligt eller vad? Nej dom får kolla på Simon Cowell och Sharon Osbournes kommentarer i Idol och X-Factor. Dissa inte (känner mig som
Sanna Bråding...varför skriver hon på det sättet? Vart växte hon upp...Rinkeby eller Alby? Nej det är väl klart att hon inte gjorde SÅ VARFÖR SKRIVER DU SOM OM DU ÄR BORN AND RAISED DÄR) någon med ordet tondöv. Det är bara ni tre i juryn som tycker ni är fyndiga och high-fivear med varandra.

Gör som jag gjorde med bilden, använd den som skärmsläckare.

Apropå juryn, skall man inte vara lite tyst och ödmjuk om man börjar se ut som en "äckel gubbe som är ute och tar för sig på krogen" när man är 30nånting. Det enda som är värre än att åldras som kvinna är att åldras som en man när hårfästet kryper uppåt. Alex har sagt att han hellre begår självmord än att bli tunnhårig och få höra you aint fooling anyone with that combover. Men det finns proffs Alex så du kan vara lugn.

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback