Potenial

Den här helgen har potenial (haha....tönt) att bli riktigt bra trots att ekvationen två utgångar och Anna Brauns ekonomiska situation egentligen inte skall gå ihop så gör det på ett konstigt sätt. Idag skall jag träffa Gabbe  (eller smash, efter att ha sagt det efter slagit ut en golfboll "vilken djävla smash") och Spännis (födelsedagsbarnen på bilden) som både fyller eller har fyllt år i dagarna och Alex och sen vet jag inte mer.




Imorgon skall jag iväg och träffa Nickie (host host Stureplans 3:e snyggaste TROTS ATT VI VAR UTE PÅ AVENYN och så vill hon umgås med mig, känner mig mycket hedrad. Jag har många kompisar som är übervackra och modeller och jag undrar hur det går ihop, vill de ha mig som deras fulare hälft?) hennes pojkvän och hans 50 kompisar för han fyller år. Det skall bli riktigt trevlig det med. Sen så har vi Sverigematch och pappabesök inplanerat. Måndagsångesten kommer inte bli nådig.

Mamma skulle ut och dricka vin med några kompisar och så ringde jobbet och sa att hon var tvungen att åka in. Tycker så synd om mamsen men hon kan inte hjälpa att Sahlgrenska står och faller med henne. Ungefär som videoaffären där borta står och faller beroende på om jag är där 5 gånger i veckan och köper godis. Än så länge håller dom öppet.

Kommentarer:
Postat av: Nickie

Nä Anna skärp dig, annars får jag nypa tag hårt om ditt öra! Du är en läckerbit! En underbart rolig och snäll läckerbit som jag VILL umgås med! Puss å kram heeela dan

Postat av: anna braun

sådant jag ville höra, mer sånt ;)

2008-06-14 @ 16:02:26
URL: http://sellouts.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback