Tack Amsan!

Okej nu är jag hemma. Amsan och jag skulle träffas kvart i åtta på Markland och kom precis samtidigt, baaa vaaaa vad är sannolikheten? Hon tvinga på mig min jacka och sa att jag fick ta mig den sen när det vi var inne och vara sexig där. Hahahha hon läste sönder mig.

Efter att ha gått till tusen ställen där det antingen var för fullt, dom tänkte inte ha LJUD på matchen (vaaaa? men i efterhand så förstår vi dom) osv. så gick vi till host host Chezan. Där såg jag en våldtäksman. Historien är lite konstig för jag påstår att Daniel berätta det för mig och peka på honom och han påstår det motsatta. Men jag berättade det i alla falll för Amsan hon blev smått rädd. Sedan hoppas jag nästan att han är det för jag har gärna gått fram till honom några gånger på fyllan och berättat att jag vet vad han är för någon. Men i alla alla fall, först satt vi ute och såg ett träd, sen fick vi komma in när det fanns lediga plaster och jag fick nackspärr och såg 25% av matchplanen och efteråt fick vi äntligen se båda två. Vi förlora och Amsan blev sur medan jag blev mer aha nähä. Men nu skall jag vara lite töntig och säga heja Sverige, inte så att någon ville att vi skulle förlora men vi var inte bara bra nog. Men däremot hoppas jag att hela gänget går ut på Stureplan och blir rådissade, till och med av Slitzbrudar. Men det kommer nog hända när Daniel får Nobelpriset. Sen får vi gärna avskeda Lagerbäck för han är en tråkgubbe.

Vi gick därefter till Locatell och träffa två bönder (och jag såg myran, det är mitt och Daniels smeknamn på en i Sisjön som jobbar som bartender. Var (och är i mina ögon) jättetönt, börjar jobb som bartender, låter håret växa ut i en fet kalufs och har det i en tofs och voila han är cool, svenska mentaliteten om vad som är coolt...döda. Då är han som hade en skylt där det stod "Jesus älskar dig" vid ingången till Nordstan coolare. Han har sadlat om nu och säljer Faktum och. mamma brukar le åt honom. Som en leende betalar hans mat för dagen, thank you very much). Jag har alltid haft fördomar mot Boråsare och tro mig dom alla är besannade. V-ringade tshirts, drakar till halsband och dialeketen.....döda mig. Amsan dödade dom i och för sig i diskussioner men dom var för dumma för att förstå det. De bor i svit (hohoh yeah right) 471 på Rubinen om någon vill hälsa på, men sätt er då på en helkroppskondom som dom har i den nakna pistole för allas bästa nu när vi inte hört så mycket om galna kosjukan och fågelinfluensan, det behöver gärna inte blossa upp nu. Töntarna gav oss drinkar och pappa som lärt mig allt jag kan här i livet gjorde så jag var tvungen att ta emot. Inte för att han sagt till mig att det ofint att tacka nej till saker utan att gratis är gott. Champage skall vara kall, torr och gratis. Jag brukar nöja mig med vad som helst bara det är gratis, förutom körsbärshots. Varje gång man beställer shots och säger "vad som helst så länge det inte smakar körsbär" så hör de ALLTID fel och man får något som smakar körsbär. Men det kanske är dumt att nämna körsbär om man inte vill ha det.

Och vi träffade Martin NORÉN så hela namnet står här. Han blödde näsblod för han sovit för lite, hahaha. Tönt! När vi sa hej  så sa jag "hej daaaa Martin" till en annan Sisjökompis och han sa "hej daaaa Kirjonen". Det är vårt sätt att förolämpa varandra. Kalla aldrig med Daniel, chippenes, Kirjonen tack.

Tack Amsan för kvällen!

Och här av vi Amsan:



Can I join?

Kommentarer:
Postat av: amela

ser mer ut som att jag är våldtäcksmannen!


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback