Hello earth, hello God

Det var som Gud uppenbarade sig för mig och visade mig en svart satinjacka för mig. Skitglad ringde jag till affären och undrade om den fanns inne men dom visste inte ens vad jag pratade med så dom kunde man inte lita på så en kvart efter stod jag i affären och frågade igen. Den fanns fortfarande inte så jag gick och köpte mig ett halsband jag var tvingen att ha annars skulle jag dö. Det var ett peacemärkte och vem vore jag om jag inte stöter fred här i världen. Fast jag är medlem i antipeace-gruppen på facebook fast det är Magiers fel, han är så rolig att jag inte kunde tacka nej till en inbjudan. I alla fall, halva nöjet att köpa smycken från Avi & Lena är att få den fula sammetspåsen smycket ligger i. Efter det lunchade jag helt ensam i stan. Nytt lågvattensmärke tro? Nu är jag hemma och jag och min syster tävlar i vems liv som är mest miserabelt. Det kommer nog bli målfoto på det här.

Nämnde jag att det var Bergman i skolan.

image808


Det händer grejer i "Våra bästa år". Njuter du lika mycket som jag Amela?

Kommentarer:
Postat av: Adis

Tack för infon den blev vikitg hehe. Just nu har jag inga fler frågor men jag kan lova att jag lätr återkomma såfort jag börjar läsa kursen till höst haha. Förresten fan va svårt det är att följa din blogg det är ju typ 16 nya inlägg om dagen haha. Men det är all good :)

Postat av: paula

man tackar, det är alltid lika kul att höra. ja du har alldeles rätt, och om jag bara kunde leva med en av dom skulle jag välja din blogg. eller nej spelet. eller nej.. MITT HUVUD SPRÄNGS! nä men grattis till en intressant och underhållande blogg får man väl säga.

2008-03-12 @ 18:35:45
URL: http://lifeaquaticwithmissp.blogg.se/
Postat av: amela

jag njuter som aldrig förr

2008-03-12 @ 22:04:02
URL: http://dewetwet.blogg.se
Postat av: Ramtin

Hahaha. säg inte att du tittar på våra bästa år!? ett stort Usch till det programet. Men fan vad jobbigt med jackan! hatar sånt. Det var samma med en tröja för mig! Skit måste ju sova nu! Godnatt

2008-03-13 @ 01:31:21
URL: http://bloggram.blogg.se
Postat av: Caroline

Vära bästa år är grymt...Men shit vad spårat det är nu, Doc har ju blivit helt galen! Tyvärr missade jag vad som ulöste hennes galenskap..?

2008-03-13 @ 16:11:45
Postat av: anna braun

det är stefano dimera såklart. han är inte död egentligen och har ett finger med i spelet och gjort så marlena är i en psykos och de döda är egentligen inte döda utan på en ö eller något.
fast det vet man inte om än. tror manusförfattarna röker en och annan joint ;)

http://www.youtube.com/watch?v=z1Xw2IKiryg

2008-03-13 @ 23:22:58
URL: http://sellouts.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback