Trötter

Nu kom jag precis hem från restaurangbesök med mamma, Ellen och Beckis. Allt gick smärtfritt till, inga tårar, skrik eller dramatiska utspel. Vi var på någon nyöppnad italiensk restaurang (där vid gamla Kinakrogen som jag och Alex dricksa så mycket (en krona som var allt vi hade) och skämta om att nu kan de stänga ner stället och voila så har dom gjort det, många bäckar små...)  vid Linnetorget som var en äkta familjeresturang och alla tjafsa med alla så maten kom aldrig till bordet. Jag som alltid brukar hålla mig till säkra kort var idag lite wild and crazy och fick in den ena äckliga rätten efter den andra. Men vad gör det, jag var med mamsen och det var juh därför vi var där (och man kan alltid äta en macka eller två när man kom hem).

Imorgon skall jag till doktorn och därefter leta efter student- och 50årsfestklänning, på onsdag är det Daniels lillebrors studentmottagning och Daniel tror på fullaste allvar att han skall få med mig på skolgården med, stor chans. På torsdag måste jag vara på skolgården för då tar min kusin studenten så därefter blir först Eriks studentmottagning och sedan till kusinen. Jag har även en tenta att göra så vad som i era ögon antagligen verkar lite är ganska mycket i mina. Måste verkligen verkligen få ihop den här tentan snarast möjligt så jag kan bli klar med skolan. Fick två resultat förra veckan och det var två lyckade så tummen upp för mig.

Jag brukar mer eller mindre alltid tycka om någon lite mer, vara smått betuttad men efter ha varit det en stund så är det all gone. Jag skulle inte bry mig för fem öre om han så hångla upp en tjej en meter framför mig och det är även tråkigt det med. För att inte bry sig är många gånger jobbigare än att bry sig.

Nu fick jag ett sms av någon som frågade om jag var sugen på en filmkväll snart. Nu kanske det bara är jag som mött på en speciell typ av killar, mina kompisar som mött på en speciell typ av killar och alla världens tjejer som mött på en viss speciell typ av killar men filmkväll betyder inte alltid filmkväll. Jag vet inte om jag skall säga varför inte för att en filmkväll med film, popcorn och cola har väl ingen dött av. Jag vet precis var och när jag träffade denna kille. Det var när pappa Bliss, Reza, hade fest på Peacock för en 6 veckor sedan men jag har inte den blekaste om hur han ser ut. Sådant har man gjort innan, gett ut sitt nummer på fyllan, fått sms dagen efter när man även då varit ute och sagt visst jag är Loca bara att komma och sedan när man väl mött personen i fråga har man bara velat lägga sig ner och dö. VAAA ÄR DET DU SOM ÄR JESPER? och så tänker man sluta ge ut ditt nummer, sluta drick så mycket, sluta ge ut ditt nummer, sluta drick så mycket. Sedan vad dom tänker är en annan femma.

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback