Fucking merry Christmas

Fick hem en DVD-box idag som skulle kommit för en månad sedan. All bitterhet mot CDON var som borta och jag kastade mig över paketet men hejdade mig när jag kom till plastinpackningen. Om jag längat så mycket efter den hur mycket kommer jag inte då vilja ha den på jul? Myckeeeeet, så jag la in den till mammas rum så hon kan ge mig den på julafton. Julafton handlar faktiskt inte så mycket om julklappar nu när man kommit upp i åldrarna och inte har en familj som känner för att ge mig en femma i stan eller att Beyonce gör ett gästspel och wailar lite i ett hörn. Fast jag har redan skrivit en julklappslista så kanske bryr jag mig om klapparna. Men det är små saker som jag själv valt ut som kalender (ville först ha en på Unicef för att slå två flugor i en smäll men ångrade mig när det faktiskt var flugor och barn på varannan sida så jag skänker hellre en peng dit istället. Fattar inte varför deras webshop är så fattig nu när det är så himla rätt att tänka på jordens alla barn, eller i alla fall visa att man bryr sig men om man bryr sig är en femma. Tänkte köpa ett armband där pengarna går till att motarbeta trafficking men den var slut överallt och jag kan inte tänka mig att det är Ulla-Stina och Berit som i vanliga fall skänker pengar till välgörande ändamål som köpt dom utan Klingan och Klangen och allt vad de heter. Hittade de till och med på tradera, människor vet hut!), lite pärlor, berlocker och sådant till när jag sätter ihop lite armband och sådant.

Denna jul kommer gå till historien, jag ser det redan framför mig, pappa vill inte fira med mamma, Alex är i Italien, Daniel kommer sedan, släkten på mammas sida åker skidor, mormor och morfar har kolat vippen så det blir jag, Ellen, mamma och Becka. Hur tragiskt är inte det på en skala? TRAGISKT! För mig behöver vi inte fira jul jag kan hjälpa till på något soppkök eller så. Men det behöver nog inga där för sådana platser går fort under julen då mina f.d kursare som läser till präster har tagit de alla.

Kommentarer:
Postat av: FB

Jag fick ett förslag om följande resa från en kompis: resor/singelfestival.asp" rel="nofollow">http://www.vikingline.se/Pages/cinderellakryssningar/kryssningarresor/singelfestival.asp



Vad kan vara bättre än att fira mellandagarna på Cinderella med Håkan och gänget?



Det tragiska är att jag funderar på det.

2008-11-20 @ 00:47:25
Postat av: Flygfanskapet

du kan fira hos oss!

2008-11-20 @ 04:18:20
URL: http://flygvardinnan.blogspot.com
Postat av: anna braun

alla goda ting är tre så de vore allt lite kul att lämna de tre hemma.

2008-11-20 @ 07:41:41
URL: http://sellouts.blogg.se/
Postat av: FB

Firar värdinnan verkligen jul?

Jag trodde att du Grinchen höll ihop dessa dagar.



:) :P ;)



Brukar inte skriva smileys i vanliga fall men vill inte riskera att du ska börja blogga om mig så jag tar det säkra före det osäkra och är ubertydlig.

2008-11-20 @ 16:59:11
Postat av: Christina

Vilken dvd-box??

2008-11-20 @ 20:38:50
URL: http://hittamusiken.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback