Jag hajar inte

Jag kan förstå varför BlondinBella skulle kunna behöva ha en säkerhetsvakt (om det inte är Fadde) på sin maskeradkryssning om det framkommit en massa hot, tomma hot (eller det är vad jag antar, inte så att jag ringde dom så vi skyller på JTS, alltid JTS) men ändå hot. Dock måste det sätt otroligt humoristiskt ut, i alla fall i mina ögon men några går i gång på sådant och vill själva ha.

Surfade in på aftonbladet och såg en litenliten bild på min kursis från filmvetenskap, grundkurs. Hans 15 minutes of fame här....hehe....han var så beslutsam på att lyckas inom vad som helst så det skulle inte förvåna mig om han tuttade på själv (Alex råkade juh göra det vid vår skola och då skickades han raka vägen till psykologen av skolan utan att passera gå. Han var den enda jag kände som gick hos psykolog i åttan och man bortser från mig själv. Han slutade gå efter två gånger och jag är fortfarande kvar...hehe). Nej jag skämta bara, jag tyckte om honom, han var rolig, snackade massa goja och var ett riktigt orginal och sådana tycker jag om.

Kommentarer:
Postat av: en som bryr sig

hej!

jag skriver till dig här på bloggen i största välmening.Håll dig så långt borta från Joakim Helén som du kan. Det är ingen bra person och du kan råka riktigt illa ut flicka lilla. Gå inte i god för honom eller ta någon ställning vad det gäller hans bloggar. Du kan bli polisanmäld och indragen i härvan kring honom. Du som är en ung tjej tänk dig för, de problemen ska du inte ta på dig.Om du känner dig osäker angående det jag skriver ta och kolla upp honom ordentligt och ställ honom till svars lite grand. Jag hoppas att du kommer att märka att den här killen är mytoman och psykopat med en väldigt stor förmåga att dupera andra.

mvh en vän

2008-11-14 @ 15:50:18
Postat av: peoplecoverdindip

Aaaaah hahahaha haha ha hahaha hihi, paranoian sprider sig, den har hittat hit!

Postat av: Alina

Hoppas du får en trevlig Fredag! :)

2008-11-14 @ 15:56:07
URL: http://emmiealina.blogg.se/
Postat av: Christina

Neeej #0 Seconds To Mars är gryyymma!! Kolla deras Live-framträdanden!!! Lyssna hur han sjunger... LIVE- sjukt bra! Å snygg som faaaan:)

2008-11-14 @ 18:19:07
URL: http://hittamusiken.blogg.se/
Postat av: anna braun

tack så mycket för omtanken sådant kommer inte från många men jag är nog väldigt oduperbar. är för cynisk för sådant och nickar och ler gärna men vet när det är skitsnack som kommer ur från någons mun

2008-11-14 @ 20:11:20
URL: http://sellouts.blogg.se/
Postat av: anna braun

men någon hélen känner jag inte. bara mailat med koko kintyre och han har inte sagt något om namn och sådant där...

2008-11-14 @ 20:20:56
URL: http://sellouts.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback