Lyx

Vaddå klasstudentskiva? Jag var på studentskivor men att min klass skulle ha en alldeles egen för oss? Ich don't think so. Vi hade en bal på Valand som jag inte ens ville gå på och inte heller gick på och en Nobelfest där Alex inte röstades fram till skolans snyggaste vilket var skandal enligt honom och fusk och skolans wacko, alltså lite för få eller många kromosoner snackar vi om här, vann årets leende för hon gick runt och log hela tiden och höll ett tacktal om hur chockad, hedrad och glad hon var.

Och vår studentmössa, det är en annan historia. Ellen höll på att trixa och ha sig, vad hon skulle ha för band, text, knappar och sådant och vi i min klass borde ha varit glada att vi ens hade en skärm på våra. Så luffigt, så Frölundagymnasiet och trots det hade vi nog mest svennar i våran klass av alla i skolan, typ. Det räckte med tre svennar i sin klass för att tävla om den titeln....hehe.

Idag skulle jag städat men om man ser sig runt i mitt rum så kan snabbt konstatera att det är inte städat MEN det är inte mitt fel jag har ingenstans att lägga saker. Har några krokar att hänga något klädesplagg på och det är all förvaring för kläderna. Resten ligger i gaderoben i hallen och i ett annat rum och det är väl klart som fan att man prövar och kastar runt kläder omkring sig i sitt egna rum och efter en dag är den tre stora klädhögar och när det väl ligger klädhögar så kastar jag allt annat på golvet.

Kommentarer:
Postat av: Adis

Men Anna då Frölunda var bra ju. Och för övrigt så var vi 29 i klassen och av dessa var 26 svenskar :P Sug på den du! :D

2008-11-19 @ 23:41:06
Postat av: anna braun

man får la krydda lite ;)

Postat av: anna braun

det var faktiskt en bra skola....eller....vi fick i alla fall mjukt bröd i bamba

2008-11-20 @ 07:40:08
URL: http://sellouts.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback