Storm

Nu är det storm. Både utomhus och i bloggSverige och vad har jag att tillföra i den diskussion. Mina åsikter brukar inte vara så betydelsefulla men nu är det såhär att den här gången så är de lite mindre betydesefulla. Stureplans Vackraste har jag aldrig träffat eller pratat med på telefon och sådant utan bara i textform så han har jag inte större aning vem det är. Flygvärdinnan har jag däremot träffat och hon är en tjej, ni vet en med bröst, långthår, smink och sånt där. Vad man tycker om deras bloggar är väl upp till var och en men jag tror inte man skall läsa dom som bokstavstroende i USA gör med Bibeln utan se dom för vad de är nämligen humorbloggar och dessutom uppskattade sådana.



Men nu till något betydligt viktigare. Det finns en man i Sverige som tänker på det andra människor inte orkar att tänka på, som har 26års erfarenhet i säkerhetsbranschen, som vet hur man skall hålla i vapen och framför allt har uppmärksammat detta problem,
var vakter har sin ordningsvaktbricka på kroppen. Mannen, myten, legenden, FADDE.

Kommentarer:
Postat av: peoplecoverdinfish

Jisses vilket rabalder det är på bloggarna och flashback nu.

Riktigt roligt att följa, speciellt som att det rör sig om folk 30+.

Postat av: anna braun

yes här behövs inte köpas någon se&hör på ett tag.

2008-11-12 @ 20:24:53
URL: http://sellouts.blogg.se/
Postat av: FB

Fadde är inte bara sveriges svar på John Rambo, han är även en komiker av rang.

Det finns buskis-skämt, det finns blondin-skämt och sen har vi de bästa skämten av alla: Fadde-skämten, uppkallad efter den stora grundaren Fadde.



Fadde är även en väldigt djup och kärleksfull människa. Jag avundas hans nya, för utseende, hållningen och ansikte måste vara det en tjej vill att hennes pojkvän ska falla för. Att han i samma artikel går ut med en kärleksförklaring till sitt ex visar ytterliggare vilken varm människa denna legend är.

Postat av: anna braun

han är ett skämt och förstår det inte själv och det stör mig. man måste ha liiiite självinsikt. en seriemördare som förstår att mörda människor inte är helt okej och att han kanske är lite crazy in the brain är bättre människor än fadde. typ.

2008-11-12 @ 23:07:43
URL: http://sellouts.blogg.se/
Postat av: FB

Anna, nu ska du va snäll!

Han har det inte lätt grabben and I blame Linda. Han har nog aldrig haft alla indianerna i kanotet om man säger så, men innan han träffa henne var han åtminstone relativt anonym.



Sen är jag glad att det finns så många sinnesslöa männsikor i världen för helt plötsligt framstår jag som rena rama geniet.

2008-11-13 @ 00:52:17
Postat av: FB

Förresten, du sjrev om en stormen i bloggsverige. Vad handlar det om? Jag läser inte så många bloggar så det hade uppskattats om du kunde förklara.



Har det något med Jakthesnake att göra eller?

https://www.flashback.info/showthread.php?t=778557

2008-11-13 @ 02:17:28
Postat av: peoplecoverdinfish

Ja, jisses, nu verkar folket från konspirationsdelen på flashback hittat till tråden, där alla har olika åsikter om vem som är vem och vad, snart är väl flygis en utomjording med snabel som gillar långa månskenspromenader på soptippar.

Håller med, om veckopressen höll den här kvaliten på skriverierna skulle jag läsa samtliga.

2008-11-13 @ 13:31:34
URL: http://www.whitetrashworld.com/
Postat av: peoplecoverdinfish

Och bra sagt i forumet bör tilläggas. Men sorgligt nog så tror jag inte det funkar, folk verkar vara så selektiva att en rakad snubbe med förkärlek till tysk marschmusik och ryckningar i högerarmen framstår som vidsynt.

2008-11-13 @ 17:42:21
URL: http://www.whitetrashworld.com/
Postat av: men snälla porrtofs i pannan

Ärligt, vad är det för frisyr han har?

2008-11-14 @ 11:45:46
Postat av: anna braun

med det hårfästet hade jag nog rakat av mig allt.

2008-11-14 @ 13:04:52
URL: http://sellouts.blogg.se/
Postat av: anna braun

och så måste jag deklarera mitt hat mot honom. til len början var han patetisk nu är han äckelpatetisk som skriver om tjejer som skickar sexiga förslag till honom.....uhhhhh.....och lägger upp varena artikel han är med i. linda rosing har värdighet jämförelsevis

2008-11-14 @ 13:06:01
URL: http://sellouts.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback