Nämen

Trots illamåendet så tog jag mig till skolan likt en hjälte och var där 15 minuter INNAN utsatt tid så ja jag slutar aldrig förvåna. Åt en macka och drack cola (ytterst viktig information) så jag skulle få ork att se ut som en levande människa och klara av att sträcka på mig så jag inte skulle misstas för ringaren från Notre Dame (annars är likheten slående). Blev piggare, mådde bättre, hade mitt lilla föredrag och sen hämtade mamma mig och vi åkte och köpte en träningscykel för jag vägrade att vänta två veckor. Fick med mig ett tråkigt svart baslinne (mitt femte svarta på tre veckor) som alltid behövs, lite godis och nu är jag så trött att jag ser dubbelt. Jag sov inte en blund inatt, mådde och såg ut som ett ras men dagen slutade bra i alla fall.

Kommentarer:
Postat av: FB

Att inte kunna sova på natten är en plåga jag inte önskar någon. Jag känner med dig.



Jag rekommenderar dig att spendra nätterna på att skriva inlägg här så kanske du blir lite tröttare, om inte annat har vi andra som också lider av insomni något kul att läsa.

2008-10-28 @ 19:50:24
Postat av: anna braun

fast inatt sov jag hela 14 timmar. med lite hjälp av en tablett

Postat av: anna braun

FB min kompis, du är en tjej? har fått hem massa läder och satinband i olika färger, och peacemärkehängen, lite judiska symboler och katolska, hjärtan, stjärnor och löv och sådant



vill du ha något så får du säga till. om du är kille kanske du har någon syster eller flickvän.



kompisar tar hand om varandra ;)

2008-10-29 @ 15:41:29
URL: http://sellouts.blogg.se/
Postat av: FB

Vänner sviker inte varandra, jag satt heeela natten lång och väntade på inlägg från dig. Helt i onödan tydligen. istället fick jag sitta på Flashback och läsa roliga trollinlägg, vilket inte är fy skam det heller.



Jag är inte tjej (men vi kan väl va kompisar iaf), vad i mina kommentarer har fått dig att tro det? Blir lite osäker på min sexualitet nu, vänner ska inte få vänner att tvivla på sig själva!



Systern är i Egypten och flickvän har jag ingen, men tack för erbjudandena iaf. Jag har lite pokermarker och sånt som du kan få om du vill, annars kanske Alex, Daniel eller din pappa kanske är intresserad.



Vill du vara en riktig vän tycker jag att du skickar en tablett istället för det behöver jag verkligen, min dygnsrytm är katastrof.

2008-10-29 @ 17:24:50
Postat av: anna braun

för att du inte stött på mig än....hehe....just kidding.

2008-10-29 @ 19:01:50
URL: http://sellouts.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback