Som den pryda dam jag är

Bad mamma klippa mig nu ikväll.

Bara toppa håret. Inget mer. Ser jag att du tar en mm (jag sa milimeter och inte mm) för mycket vill jag inte vara dig.

Nu kollade jag i spegeln och såg att det var snett så jag gick in till min sovande mamma för att fråga hur hon tänkte.

Jag klippte exakt lika mycket på båda sidorna.
Men det är snett.
Ja men det var det innan med.


Läste Alex James självbiografi idag för Alex James: The cocaine diaries visas precis nu på 8:an. Han var allt bra snygg för några år sedan och för några år sedan träffa jag en kille som såg precis ut som Alex. Han var modell och såg riktigt, riktigt bra ut. På bild. I verkligheten var han väldigt lång och gänglig men som den pryda dam jag är så hade vi sex.

Vi klickade aldrig och jag misstänker att han har någon form av högfungerarnde autism. Han var väldigt intellektuell och alltid i sin egna lilla värld. Senaste gången jag gick på honom var han med mitt ex så världen är allt bra liten. Det sägs så i alla fall.


Kommentarer:
Postat av: Anonym

Umgås du bara med modeller? Föraktar du fula människor?

2009-08-13 @ 00:10:11
Postat av: anna braun

jag känner inte så många modeller. min bäste vän alex är modell så genom honom har jag träffat några. sen en gymnasiekompis, ett ex och lite löst folk sådär. känner lika många modeller som jag känner människor som jobbar i hemtjänsten. vissa kombinerar även dessa yrken.



umgås med någon som gör något kommer man kontakt med deras kompisar som gör samma sak. som när alex spelade basket träffa jag massa baksetmänniskor, när daniel gick på schillerska träffa jag massa från schillerska, när jag religion träffar jag religionvetare, när jag träffar fotbollsfantaster träffar man andra fotbollsfantaster. det beror på tid och tillfälle inte att man väljer något



föraktar inte alls fula. föraktar det som anses vara fint och fult och alla dessa mallar.

Postat av: Anonym

Gott så!

2009-08-13 @ 03:16:59
Postat av: eh

asså SKOJAR DU, jag var heeeeeeeelt besatt av alex james för typ ett år sen. asså herregud är så jävla kåtpå människan. nu e han typ 40 men skit i det. ASSÅ ÅH KNULLAA

2009-08-13 @ 19:57:58
URL: http://heltfantastiskt.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback