Alkotomte

Marcus Birros twitter:

MarcusBirro drömmer om Falling Down. Men jag vet ihop. Springer ut ur tåget och gör ett ärevarv över mig själv och mitt tålamid. Gud Jul!

Många stavfel. Undrar om han börjat med spriten igen.

Kommentarer:
Postat av: Anonym

Birro. Visst finns det något sympatiskt och sött med hans pretentioner?

2009-12-23 @ 00:06:40
Postat av: anna braun

han är en sån människa som man läser sönder efter fem röda medan han tror han är djup medan han bara är tragisk. den folkliga konstnären, alkoholiserade poeten, allt handlar om att han är trasig och vill ha uppmärksamhet och bekräftelse. nej, jag tycker inte om honom

Postat av: Anonym

Det är det jag menar. Han försöker sätta sig i ett fack han egentligen inte förstår själv. Man vill bara klappa honom på huvudet och säga: Lugna ner dig, gör dig inte till, du behöver inte anstränga dig för att bli omtyckt.

2009-12-23 @ 00:43:24
Postat av: anna braun

jag vet inte om han någonsin varit respekterad av "arbetarna" för hans "poesi". känns som han trodde han hade halva inne för att han var alkoholiserad förut och arbetslös som om alla arbetare skulle kunna känna igen sig i det. han är en tomte. han är som ekwall fast tvärtom. ekwall har lite mer självinsikt och vet att människor driver med honom och gör det till en kul grej medan birro alltid skall försvara sig själv

2009-12-23 @ 01:04:08
URL: http://sellouts.blogg.se/
Postat av: Anonym

Nu har jag inte sån stenkoll på Ekwall som du verkar ha, he he, men våra åsikter verkar vara spegelvända här. Skillnaden mellan dom två tycker jag är som följer. Ekwall verkar för mig inte vara särskilt intelligent. Han förstår inte att folk hånar honom, men okunnighet är lycksalighet antar jag. Medan Birro verkar ha lite högre intelligensnivå och kan därför utvecklas på ett annat sätt och en dag förstå att han varit ute på för djupa vatten. Ekwall travar vidare med ett flin med tron om att allt är väl medan Birro har en känsla av att han inte riktigt har hittat hem än. Men, som sagt, det är bara min känsla. Birro kan ha 1 i IQ och Ekwall vara medlem i Mensa, jag vet inte.

2009-12-23 @ 01:16:54
Postat av: anna braun

jag påstår inte att ekwall sysslar med raketforskning på fritiden men jag tror han innehaver en såpass social intelligens att han i alla fall nu förstår att människor driver med honom men ignorance is a bliss som du skrev

2009-12-23 @ 01:19:26
URL: http://sellouts.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jo, jag förstår vad du menar. Jag har egentligen ganska dålig koll på både "Tacky Dresser" och "Herr Pretention". Jag går bara på känslan man får när man hör någon prata. Du vet, man får direkt en känsla om det finns kunnighet, vishet, intelligens därunder. Det var kul att debattera lite med dig, du verkar ha självinsikt och huvudet på skaft. Slutligen, tack för en underhållande blogg. Keep up the good work. :)

2009-12-23 @ 01:30:58
Postat av: anna braun

skall du sova nu när jag inte är trött. tack detsamma och god jul

2009-12-23 @ 01:35:04
URL: http://sellouts.blogg.se/
Postat av: Anonym

Sova nu? Klockan är bara barnet ;). Jag tyckte bara att vi hade nått ett dödläge. God Jul. En fråga, politisk korrekthet må brinna i helvete, firar ni några judiska högtider eller är det bara kristna/nordiska/svenska som gäller?

2009-12-23 @ 01:54:10

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback