Äventyr

Tre minuter kvar och sen har IFK Göteborg avancerat i Svenska Cupen. Nemas problemas.

Har varit på äventyr med Daniel idag. Allt man gör med Daniel blir till äventyr. Han skulle köpa en mobilhållare att ha i bilen och vi hittade till sist någon magnetgrej han blev nöjd med. Han klistra fast ena delen på mobilen, ångra sig, tog av skiten, satte på den igen så den var helt bucklig, använde till sistr lösnagellim för att få fast den helt, drog av skiten igen och nu ser baksidan av hans Blackberry sleten ut. Så magnethållaren gick till världes bästa uppfinning till skit på en halvtimme. Jag skall fan stämma Media Market löd det senaste sms:et jag fick av honom.

Vi höll även på att krocka och när jag frågade vems fel det var svara han, hans. Han är ful. Okej, då vet jag. Glöm av allt ni lärt er utan det är alltid den som är ful som gör fel i trafiken.

Kommentarer:
Postat av: B

De är väl alltid de fulas fel?

George W Bush, Irakkriget..

Lars Lagerbäck, vårt kära landslag som suger för tillfället..

Per Gessle, Fördjälvliga sommardängor som jag kan döda för att slippa.



Postat av: B

Vi kan ju lägga till det tidigare inlägget. Frisörskompisen var ju inte den vackraste, och det var hennes "fel" hennes hår blev som det blev.

2009-07-09 @ 22:56:06
URL: http://averagerob.blogg.se/
Postat av: Erik

Du verkar som en tjej med humor, så jag måste rekommendera Stephen Lynch, gjort så mkt bra men den här låten brukar funka http://www.youtube.com/watch?v=3IFUNIa2NU8 PS. Kommer antagligen inte ihåg att jag skrivet det här meddelandet imorrn, kommer i alla fall va rätt stavat, eller? // Vill skriva Erik men blir osäker... kan va Sverker

2009-07-10 @ 02:23:15
Postat av: anna braun

b: du är elak. inte såga människor sådär.



erik/sverker: skall kolla

2009-07-10 @ 16:49:23
URL: http://sellouts.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback