Bleed



Har inte sovit en blund inatt utan kollat på skitprogram efter skitprogram på TV och tänkt. Jag tycker om att tänka som Linda Rawsing sa någongång. Jag kan verkligen inte somna numera om jag inte äter sömntabletter eller däckar av efter att ha varit ute. Jag börjar känna mig som en enda stor klyscha.

Och jag saknar dig Alex. Mer än mest.


Kommentarer:
Postat av: josefina

ljupt

Postat av: Hanna

Hey!

Jag är med i en sommartävling där man kan vinna en dator. Det hade varit jättesnällt och gulligt av dig om du hade kunnat klicka dig in och rösta här:

http://www.asusnordic.com/summertour/?p=338

(klicka på den rosa snäckan till höger om bilden, det tar bara en sekund)



Jag ligger just nu efter med en del röster, men jag ska kämpa mig upp i toppen – förhoppningsvis med hjälp av dig! ^^ Skicka gärna en kommentar tillbaka, så att jag kan tacka…



Kram//Hanna

2009-07-06 @ 08:07:56
URL: http://gratisbesatt.blogg.se/
Postat av: anna braun

jaja. nu har jag tryckt på snäckfan.

2009-07-06 @ 19:28:39
URL: http://sellouts.blogg.se/
Postat av: Lobster

Jag skanar dig massor också!!!! förlåt att jag inte har vart bra på att......a du vet.....har så jävla mycket att göra.......i helgen så har jag min end-of-year show..... hade vart så kul om du hade kunnat vara här!!!!!



Trodde jag tappat bort mitt lobster smycke, började nästan gråta.....men det blev upphittat av en vänlig själ som visste hur mycket det betydde för mig.....(har berättat historien om Hello Lobster till varenda levande varelse som jag stött på dom senaste 4 månaderna!)



älskar dig!

2009-07-06 @ 21:16:01

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback