Enstöring

Dom här dagarna har jag varit med mig själv och bara med mig själv. Ibland blir jag nästan orolig för mig för att jag trivs och måste vara ensam ibland.

Fast jag har umgåtts med pappa och Ellen för om jag ville ut med båten så kom dom med på köpet. Idag gick pappas mun i ett och när hans mp3 la av ville jag hoppa i havet och simma iland istället. Men sen kom jag på att jag hade med mig min sketna mp3 som jag gav honom illa kvickt.

Igår fiskade jag och Ellen krabbor. Det kom en liten tjej som kom fram och frågade om hon fick vara med och visst fick hon det. Nemas problemas. Men sen började hon styra och ställa och det värsta var när jag peka på en stor krabba som hon fiska upp och ta åt sig hela äran. Sen gjorde hon likadant med Ellen. Man kan tro att jag skämtar men vi blev faktiskt sura. Hon frågade mig sen hur gamma l jag var och när jag svara 23 och hon 9 så kom jag på att jag nog inte är så mogen. Men kan ni klandra mig? Hon döpte krabban till Gilbert. Mina krabbor skall inte ha namn som Gilbert.



Den här var stendöd. Annars hade jag aldrig vågat vara så här stencool.



Krabbrace

Kommentarer:
Postat av: Alexander Ip

Krabbor kanske?

2009-07-02 @ 17:42:11
Postat av: Loltoffel

Din blogg är brilliant i sin enkelhet . Jag vill ha mer NU !!

2009-07-02 @ 18:11:13
Postat av: sebbe

hahaaha jag skrattar högt! du e för go anna ;)

Postat av: anna braun

loltoffel: mera sådana hyllningar till mig tack. heil anna!

2009-07-03 @ 11:01:58
URL: http://sellouts.blogg.se/
Postat av: jakan

du borde ha fika på stan så vi dina undersåtar kan få bjuda dig på kaffe och ryggdunka varandra ;)

2009-07-03 @ 16:22:02
Postat av: christian

Jag fångade en krabba när jag var liten och hade den i flera dagar. Väldigt sorgligt var det när jag tvingades släppa den. En skalbagge hade jag också som husdjur, vilket bekymrade mamma och pappa, så de skaffade en kanin.

2009-07-04 @ 13:03:26

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback