Kul?

Jag vet inte hur roliga Merals "jag är trött"-inlägg är. Jag vet inte om det är bara jag som för det första tycker det är tråkigt och för det andra inte tyckte hon ser ut som ett ras. Hon är en vacker kvinna som har ena ögat stängt.



Nu skall jag till Svante och känner mig helt uppspelt. Som ett barn på julafton. Dess värre tror jag det beror på mina ADHD-tabletter. Tror inte dom är bra för mig.

Kommentarer:
Postat av: iranska olje börsen

Hej Anna,



Så du var inte tillsammans med den där Daniel då? Är du singel

2009-07-28 @ 22:12:12
Postat av: stoltiranier

vet inte om du kollar kommentarer från föregående rubriker.



Men iaf,bra att du inte har svårt för iranier. Vi tillhör "elitinvandringen" och jag kan intyga dig att Sverige inte kan funktionera en dag utan oss!

Förresten, du är rätt söt =)

2009-07-28 @ 22:56:03
Postat av: korvas

Elitinvandringen hahahahahahahaha

låter som nåt ni inranier själva hittat på!

2009-07-29 @ 11:16:16
Postat av: Helena

Anna,vilken medicin är det du äter?Jag ska börja medicinera mot adhd snart och jag undrar vad du märker för effekter,bra och dåliga,tar du dem varje dag eller har du uppehåll och såklart,hur går det när man dricker alkohol?

2009-07-29 @ 11:40:36
Postat av: anna braun

helena: min medicin heter concerta. det innehåller något amafetaminliknande preparat vilket gör att man blir väldigt uppåt och det känns som det är svårt att landa ibland. har man mycket att göra om dagarna, vilket jag inte har, så är den nog bra att och man blir trött av sig själv. är det något mer du funderar på är det bara att fråga.



man skall egentligen inte dricka men det är så med de flesta mediciner. jag gör juh det och det kanske inte är något att rekommendera men jag känner ingen skillnad


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback