Städtant

Mamma har satt mig i husarrest tills jag städat mitt rum så jag gjorde det idag. Kände mig nästan som Aung San Suu Kyi ett tag. Typ. Det var mest en massa kläder överallt i regnbågens alla färger så hur jag skulle få dom rent var mitt storsta problem. Tvätta själv skulle ta en evighet och låta mamma tvätta dom skulle ta ännu längre tid så jag gjorde vad vilken annan normal människa skulle ha gjort. Jag la dom i badkaret.

När jag dammsög i mitt rum så hitta jag en skruv på mitt golv. Det får bli ett senare problem tänkte jag och dammsög upp den och ett senare problem blev det. Efter en timme slog min dörr igen av en vindpust och jag som befann mig utanför rummet förstod då snabbt att aha skruven var till mitt handtag. Ena handtaget hamna utanför min dörr och andra innanför. Jag var alltså utelåst. Gick in i Beckas rum och inspekterade om jag skulle kunna klättra över men jag skulle antagligen dö så jag satte mig ner och sura. Becka fixade det dock på fem röda och vem kunde ana att hon satt på sådana oanade talanger. Slutet gott, allting gott.

Kommentarer:
Postat av: B

Frågan är ju hur rent det skulle bli i ett badkar. Synd att vi inte har laundrymats som i utlandet. Det var sjukt nice att bara lämna in en resväska och sen 6timmar senare var allt tvättat och nerpackat i väskan igen.

Postat av: Patrik

Det finns såna i sverige med dom kallas mammor ;)

2009-07-07 @ 21:32:29
Postat av: B

Ofan, måste jag missat. :/

2009-07-07 @ 23:31:34
URL: http://averagerob.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback