Workout

När det väl bli svalare vilket jag aldrig hoppas att det blir förutom när man skall sova måste jag börja träna. Jag måste göra något om min situation för det är inte okej. Jag undrar hur det bara kan bli värre och värre efter varje dag för jag dricker juh trots allt coca cola light istället för vanlig cola. Sitter här och äter pizza och när jag ringde och beställde sa Sejan som jobbar, är det Anna. Men så har jag en speciell beställning. Hawaii utan ananas.

När jag kom sa han att jag såg fin ut så det gav mig klartecken att jag fick äta pizza utan dåligt samvete. Egentligen får jag inte dåligt samvete över sådant utan tänker bara jag gör något åt det imorgon. Eller nästnästa vecka.

Dagens roligaste var när min pappa inte kunde ta sig upp från havet. Det var brant, halt och havstulpaner (apropå havstulpaner och skada sig så kommer jag ihåg när jag var i Marstrand för några år sedan. Martin sa till mig att hoppa i land och jag tänkte men va fan det är flera meter dit men hoppa ändå. Hamna rakt på berget och gled ner och skrapade upp hela benen med havstulpanerna. De andra skratta utan jag och Martin. Jag för att jag såg dum ut och att det gjorde ont och Martin för att jag blödde ner hela hans båt) överallt så han försöka ta tag i tången, dra sig upp och sen försöka krypa på alla fyra. Det tog honom fem minuter och jag skratta så jag grät.

Kommentarer:
Postat av: christian

Hawaii utan ananas, det blir väl en vanlig Vesuvio?

2009-07-04 @ 13:13:42
Postat av: anna braun

jag äter ananasen


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback