Arbetsförmedlingen

Nästa vecka skall jag till Arbetsförmedlingen och det kan bli väldigt intressant. Har varit där en gång tidigare och det var succé. Mamma sa till mig att gå dit och säga att jag kanske skulle vilja ha ett jobb och så skulle dom ge mig ett. Gick dit, kollade vilka jobb som fanns och gick fram och sa att ja, jag kan nog tänka mig att jobba som barnbibliotekarie. Hon kollade på mig och skratta.

Men om man skall se det positiva i nästa veckas ärende är att det ligger bredvid min psykiatriker (jag går visst till en sån och inte psykolog. Men det är så mycket enklare att stava till psykolog så det är därför jag alltid skriver det. Bara så att ni vet) så jag kan slå två flugor i en smäll. Först Arbetsförmedlingen och känna mig som en loser och sen går jag till Christina och får lite tabletter utskrivet.

Egentligen förstår jag inte riktigt vad jag skall göra där. Hos Arbetsförmedlingen alltså. Att skriva klart min uppsats borde vara prio 1 men det är som man säger med ADHD-barn. Ge dom en uppgift och de gör tio. Däremot inte den de skulle göra.

Kommentarer:
Postat av: jakan

Du är inte ensam om arbetsförnedringen, jag hade ett jobb där jag drog in laxarna företaget rasade likt korthus med lågkonkan och idioterna på arbetsförnerdringen tror att jag vill lämna västkusten för att flytta till norge eller norrland.



Jag får snart sluta skriva komentarer i din blogg för det blir brev istället för komentarer varje gång



pz

2009-06-27 @ 22:33:18

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback