Birro

Jag tittar på Kvällsöppet och blir så arg på Marcus Birro. Jag blir arg bara av att se honom men det blir inte bättre över att han öppnar käften. Han bespottar programmet Ullared och man får tycka vad man vill om det men vad är kvalitéetsskillnaden mellan ett program som Ullared eller Let's Dance som han själv skall medverka? Marcus Birro är dubbelmoralen förkroppsligad.

Skulle kommentera Birros blogg och det gick sådär;

Du skriver kommentarer för snabbt. Lugna ner dig.

Och Elisabeth Höglund i Förkväll är en riktigt dålig journalist. Klart som fan att hon kallar klimathotet för en myt då det är hon som är ansvarig för ozonhålet med all hårspray hon använder. I alla fall. Filip och Fredrik gästa Förkväll idag och hon lät dom inte avsluta en hel mening utan att hon sa "ni låter aldrig någon annan prata, ni bara pratar själv hela tiden". Fredrik och Filip log hela tiden och jag kan bara tänka mig att de tänkte att den här kvinnan är juh galen.

Yvonne satt bara bredvid och nicka och log och Da Silva var vid kocken och nicka och log. Det är vad dom gör hela tiden. Nickar och ler. Förutom Elisabeth. Hon skriker.


Kommentarer:
Postat av: nickie

så sant! förkväll är rena totyren. saknar dig, måste se till att ses på lördag. puss

2009-11-19 @ 09:05:19
Postat av: s

Du älskar ju dubbelmoral

2009-11-19 @ 12:00:58
Postat av: Janne

Du vet hur det slutar. Du och Birro kommer bo i ett risigt radhus i Surte och leva livet med 3 barn. 3 äckliga barn.

2009-11-19 @ 20:16:45
Postat av: anna braun

nicke: saknar dig med. igår var jag i någon slags bubbla och kunde inte ta mig ur. depressionen har kommit för att stanna verkar det som. skall se om det kan vara en biverkning av vaccinet. puss



s: javisst. men inte andras. hehe. och inte birro

Postat av: emma

haha asså det bästa är att birro "älskar verklighetens folk" men inte tycker om ullared? stackars birran är inte riktigt vid ullared nivån än. han har precis börjat handla på clas ohlson & tycker det är fascinerande! dessutom, finns det nån mer egotrippad människa än birro? alla ska tycka synd om honom, fast inte för mycket. han vill prata om sin ångest men tycker det är jobbigt att folk läser om den. alex schulman pratar mindre om sig själv än vad birro gör. vad birran skulle må bra av: ett riktigt killgäng. det här kan fö vara det roligaste: http://www.dt.se/kultur/article520199.ece jag citerar; "Jag drömde i natt om en glänta som bara kan hittas av den som går vilse. Jag satte mig ner en stund och såg gryningen rulla som gröna skratt över nejden." okeeej. själv drömde jag snobben va yxmördare & jag hade ingenstans att ta vägen förutom till en båt som va formad som en jätte. där bodde det goblins. fast signaturen "Farmor Henrietta" gillart iaf! ("Hejarop från gammal tant 76+! Jag försöker,då min vrenskande kropp orkar, rikta uppmärksamheten mot det du skriver alt. säger i radion. Stå bra på dig!"



fö förkväll... ord kan inte beskriva. det finns så många, SÅ MÅNGA, som pluggar journalistik & som vill jobba med tv. så får dom, DOM, stå där & "intervjua" (läs: smaka på mat, fnissa, titta porrigt på gäster)kändisar. SKAMLIGT!!



ps okej okeeej lite för lång kommentar men vaddå, måste lufta mig lite öh.

2009-11-20 @ 13:12:21
URL: http://lunchbox.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback