Fitta

Jag vet inte riktigt vad jag skall göra men det känns som jag har så mycket aggressioner i min kropp som bara måste ut. Var längesedan, alltså riktigt längesedan, jag fick ett raseriutbrott men igår klockan kvart i elva var det dags. Hittade inte den tröjan jag ville ha på mig så jag stod och skrev oavbrutet i tio minuter innan jag leta upp någon annat att ha på.

Förr däremot hade jag ett temprament utan dess lika ibland. Igår hos min terapeut pratade vi om jag skall träffa en annan psykolog och prata om en specifik sak. Vad sa du att hon hette frågade jag och hon svara.
Jag känner igen namnet. Har hon jobbat på Östra?
Jag tror inte det. Hon jobbar på Sahlgrenska nu.
För om det är hon har jag kallat henne fitta.
Men du kommer inte ihåg hennes namn?
Nej. För mig hette hon bara din djävla fitta.

En annan människa jag vill kalla fitta är Katrin. Anna Book kanske inte är min idol men jag förstår inte hur Katrin tänker.
Lämna henne ifred din djävla fitta.

Kommer ihåg när Katrin nämnde att hon gärna ville att dom skulle bjuda in Kissie eller någon annan av blondinbloggarna så skulle hon krossa dom i en diskussion om vad som helst. Är inte det skrattretande? Att hon skulle krossa dom i en diskussion? Det hade den där praktikanten i ICA reklamerna med ha gjort. Jag skulle ha krossat Katrin i vilken diskussion och jag skulle vilja krossa henne under min skoskula med.

Love, peace and understanding.

Kommentarer:
Postat av: Ung Junker

Fantastic! Ska själv upp imorgon och hetsa psykoanalytiker.

2009-10-28 @ 00:12:00
Postat av: amela

Anna, jag har blivit av med min telefon i Stockholm, se till ironin att jag förlorar den på Stureplan, när jag är uppvuxen bland mobilhungriga vargar i Frölunda. Jag har således inte ditt nummer, så kolla min Facebook efter det nya numret som jag använder och ring. RING!

2009-10-28 @ 18:06:25
Postat av: Anonym

Du får ordet fitta att låta som något negativt. Det är det inte för mig.

2009-10-28 @ 19:47:17
Postat av: Anonym

En sak som jag kom att tänka på. Du skriver ibland att du tycker att Katrin går över gränsen genom att mobba och hänga ut personer som inte enligt mångas mening borde behöva bli utsatta för det. Men i vissa inlägg du har skrivit så anar jag att du också kan vara en liten mobbare. Jag tänker på hur du ibland beskriver folk på krogen - visserligen utan att nämna namn - men även hur du och Alex kunde håna personer som gick i er klass. Bara för att man inte hänger ut en person med namn så betyder ju inte det att man är en särskilt mycket trevligare människa. Inget illa menat Anna, men lever du som du lär?

2009-10-28 @ 19:54:06
Postat av: Anonym

Den känslan när det bubblar i hela kroppen,kroppen skriker inombords och allt rinner över. den känslan är inte att leka med...

2009-10-28 @ 21:35:15
Postat av: anna braun

Amela: jag smsa om kaffe i måndags men då vet jag varför. maila mig då på [email protected]



jo du har faktiskt rätt. men jag älskar dubbelmoral. men när det kommer till min klass så mobba inte jag och alex någon. vi var vänner med dom och gnabbades fram och tillbaka. eller vi fick varandra att känna sig så värdelösa som möjligt. vi roasta varandra. allihoppa. inte bara jag och alex. men visst du har rätt jag är inte världens snällaste människa men skillnaden ligger, enligt mig (mycket objektivt hehe), är att det känns som katrin har åsikter om allt bara för att. hon har inga roliga åsikter som hon hade förut när hon var tillsammans med schulman utan nu gapar hon bara



2009-10-28 @ 21:59:02
URL: http://sellouts.blogg.se/
Postat av: Sarah

håller med i det stora hela angående det polska bi-hanget, men anna book är ju fan vad man kallar ett tacksamt offer,



ena sekunden rasar hon mot media som ständigt hånar henne och hennes kropp, i andra att hon gråter hon ut och sedan sitter hon plötsligt näck i tv av för mig högst tveksamma anledningar - hmm...

2009-10-29 @ 01:18:04
URL: http://litensvart.blogspot.com

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback