Bloggkommentarer

Jag älskar att Kissie tror att oskuld är synonymt med att vara en fin flicka. Inte för att jag för en sekund tror på att hon är oskuld men om hon säger så. Jag tycker alla skall ha sex när, var och hur de vill  så länge båda är med på det, de inte sårar någon och att de, ofta tjejen, inte gör det för att få bekäftelse. De kanske höjer ens självkänsla i någon minut eller två men slår senare tillbaka.

Hela debatten kring Anna Anka är ganska intressant. Grejen är inte vad hon säger utan varför hon säger det. För hur intelligent är man om man snackar skit om allt och alla som man egentligen vill bli respekterad av.

Läste Hanna Fridens blogg och hennes åsikt om att Stureplan inte alls är ytligt utan att man kan diskutera frågor om genus och feminism där. What? Vem fan vill vara på ett ställe där sådant diskuteras på fyllan. Jag läser, både böcker och på universitetet, och har många åskter om mycket. Men att prata om religiositet i det postmoderna samhället och vilken betydelse Smältungarnas timme har fått för Argentina, Sydamerika och världen när jag är på krogen finns inte.  Allt har sin tid och plats.

Natacha Peyre har länge varit kritisk om synen på plastikkirurgi och varför människor ser ner på människor som opererar sig. För det första, enligt mig och vad jag tror, är det en klassfråga. Alla har inte råd med att göra det och därmed föds avundsjuka. Med möjligheten att kunna operera sig "perfekt" föds även frågan varför känner man att man måste platsa in i en mall och vad är perfekt?

Grejen är det att jag kan förstå att Natacha Peyre känner att hon blir dömd på ett annat sätt än kändisar som gör diskreta ingrepp om det inte vore så att Peyre är dubbelmoralen själv. Hon kan inte neka att hon gjort bröstoperationer av uppenbara skäl och gör det inte heller. Sen förnekar hon att hon gjort en näsoperation även om det är  uppenbart att hon gjort det. Hon vill inte erkänna det för det inte är lika "fint" eller snarare "fult". Att operera brösten är något många har gjort i hennes umgängeskrets men att operera näsan är pinsamt. Så länge man är konsekvent i sitt tänkande tycker jag det är okej men det är det minsta hon är.

Varför får Filippa Berg visa brösten på catwalken men inte jag i Moore? Det är väl samma sak. Nej det är inte samma sak för syftet är inte detsamma. Filippa Berg visar upp kläder och svarar inte på frågor som om hon hellre ger eller tar och då syftar jag inte på att ge eller ta julklappar. Att anse att nakenhet är det naturligaste i världen är en sak men att anse att exponera sin nakna kropp för främlingar vars målgrupp är kåta killar är en annan. Om hon då anser att nakenhet är det mest naturliga i världen varför står hon inte på nakenbilderna på henne som cirkulerar runt på nätet. Förneka allt eller inget. Var konsekvent. Fast det betyder inte att vi går på det.

22:02 går vagnen. Har inga 3000 kronor att göra slut på taxi som Kenza men så är jag inte känd heller. Inte ens ökänd. Buhu. Puss!

Kommentarer:
Postat av: Fanny

Fan du är skön!

2009-09-19 @ 22:10:04
Postat av: Lizzie

anna! min mobil är stulen! men jag är så smart så jag kom på att jag kunde skriva här!!! bara så du vet...jag kommer nog ha mobil imorgon igen! Hoppas du har det super kul ikväll och festa åt mig, som du aldrig festat innan....och då pratar vi heeelt galet hardcore....lova!

2009-09-19 @ 23:08:35
Postat av: E

Fan va bra du är. Du borde bli känd så du med kan åka taxi! :)

2009-09-20 @ 06:29:12
Postat av: Anonym

Eller som Hjalmar Söderberg så träffande skrev i Doktor Glas:



"Man vill bli älskad, i brist därpå beundrad, i brist därpå fruktad, i brist därpå avskydd och föraktad. Man vill ingiva människorna någon slags känsla Själen ryser för tomrummet och vill kontakt till vad pris som helst."

2009-09-20 @ 12:39:53
Postat av: Rebecca

haha bra där ;)

Postat av: P

Anna Braun , Göteborgs snyggaste o smartaste. Hoppas vi möts på krogen så bjuder jag på en 25krs öl

2009-09-20 @ 13:28:27
Postat av: Carolina F

Natacha har faktiskt inte opererat näsan, fast det är svårt att tro att vissa föds med en liten söt näsa. Visst är världen orättvis. Jag har sett foton på henne när hon var i 12-13 års åldern och näsan är densamma, fast lite mindre såklart. Har sett foton på hennes mamma som har en nästan likadan näsa. Så där har du tyvärr fel Anna!

2009-09-20 @ 14:07:08
Postat av: andreas

grym du är! så mycket yta att jag vill kräkas idag, skönt med någon som bloggar om skiten!

2009-09-20 @ 15:12:33
Postat av: igor

fan vad bra!

2009-09-20 @ 20:38:52
Postat av: anna braun

hehe. jag slängde mig på telefonen och skulle ringa till din mobbe och fråga när, var, hur den blev stulen. men i med att du inte har någon mobbe hade det samtalet blivit lite svårt.



tack fanny, E, igor, andreas, p, rebecca.



grejen är väl den att man inte behöver hyvla av hela näsan för att operera din. hon har fixat den. end of story

2009-09-21 @ 14:51:16
URL: http://sellouts.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback