Hello partypeople!

Ännu en givande dag i skolan och det finns inte ett spår av sarkasm i denna mening. School is cool.

Kom en kårensnubbe idag och pratade lite om kåren och alla dess fördelar. Tyvärr var han inte lika rolig som han som kom och tala för oss när jag läste media. Han sprang in i salen med en bandspelare och försökte göra något David Brent-aktigt högst omedvetet och ofrivilligt. 

Killen idag tillhörde en typ av killar som jag kallar, äh dom har inget namn men de är en art för sig. Inte jättefula men absolute inte snygga, oftast förlovade och tycker om att känna sig viktig men känner sig inte det i deras vardaliga liv utan söker sig till en gemenskap som har ett specialintresse. De kan vara lajvare, chalmerister, Star Wars-fan eller som i hans fall, aktiva i Kåren.

Idag tänkte jag ett steg före och satte på mig min fräcka regnkappa. Jag tyckte, eller jag tycker, på allvar att den är fräck. En svart trenchcoat typ som ser lite ut som en blank soppsäck. Det beror på hur man ser det. Jag satte på mig den och skulle ta sällskap med Becka till vagnen som sa, skall du verkligen ha på dig den? Hon delade inte min åsikt.

Nu är jag i bibblan och har ännu en gång tänkt ett steg längre och hade med mig en tröja för här är det svinkallt.

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback