It's Alien, the 8th passenger

Känner mig likgiltig och nedstämd och har känt mig som en robot idag. Gjort det som skulle göras och knappt öppnat munnen. Pratade dock lite med en tjej i min grupp, en söt 89:a, som jag skall träffa imorgon. Eller hela vår grupp skall träffas och göra det som man gör på gruppträffar. Alltså ingenting. Man bestämmer tid, man dyker förhoppningsvis upp, kollar på varandra, kallpratar lite, frågor lite om allt annat än skolan och bestämmer tid för en ny gruppträff. Så går det alltid till. Eller i alla fall när jag har varit med om man bortser från religionsstudierna då hade jag inget val än att jobba, jobba, jobba.

Skall äta lunch med pappa imorgon och får hoppas att jag blir på bättre humör tills dess. Annars kommer han bara fråga hur jag mår så många gånger att jag blir på sämre humör.

Apropå Idol-juryn så måste jag bara säga skandal. Laila Bagge soon to be Wahlbgren ser ut som en äldre version av Kissie med skandalösa extensions. Anders Bagges klädval är så hemska att kläderna inte ens går att hitta på Dressman och hans händer pryds av ringar. Feta människor med feta händer skall jag inte ha ringer. Känns inte som om jag behöver säga så mycket om Andreas Carlssons klädval utan en bild räcker mer än väl.


Kommentarer:
Postat av: olle

Hej, har läst din blogg ett bra tag nu. Vill bara skriva att du är grym, och rolig. bästa bloggerskan på nätet. hoppas du får en trevlig dag i morgon.

2009-09-09 @ 00:11:26
Postat av: anna braun

tack så hjärtligt olle. tusen tack

Postat av: Fredrik Granberg

ja håller med! skrattade just rakt ut på jobbet...

2009-09-11 @ 16:06:50

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback