Myssöndag

Daniel hämta upp mig igår och vi körde raka vägen till PUSH där min jacka var. Lycka! Man slarvar inte bort en jacka samma dag man köpt den. I alla fall. Vi gick förbi M2 och sen hängde vi på Bliss i några timmar med Daniels kompisar. Innan vi skulle ta oss an Avenyn skulle vi göra ett depåstopp men vi kom aldrig längre. Tjejen vi var hos hae illrar som husdjur. ILLRAR! 2 ST!!!!! Åh vilket intressant val av husdjur sa jag och lät kanske inte alltför entusiastisk. En annan kille sa däremot åh vika söta och gulla med dom. Det första han sa se när vi hade gått var: Vad fan vad det för något. Avlånga råttor. Fy fan vad äckliga. Hehe.

Har varit hos pappa och ätit och kom precis. Har hyrt tre filmer, köp godis och skall ha en myssöndag med mig själv. Trevligare sällskap kan man inte få.


Kommentarer:
Postat av: Hannes

Vilka filmer blev det? Några bra tips? Glöm inte att kolla Fotbollskanalen europa på fyran om 20 minuter bara! Din favorit är ju med - Patrick Ekwall!

2009-09-27 @ 22:53:09
Postat av: Marcus

Då var det du som var på m2. :) Mycket söt!

Postat av: anna braun

yes. i was there. i en halvtimme eller så med chippensese. tack för komplimangen men hur många kvällens drink hade inte du fått i dig. hehe

2009-09-28 @ 03:35:13
URL: http://sellouts.blogg.se/
Postat av: Marcus

Alldeles för många. :p Men det var ju närbild! Krockade ju nästan utanför toaletten. :)

2009-09-28 @ 10:25:15
URL: http://blogg.aftonbladet.se/11811

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback