Not happy

Har gömt mig inne på mitt rum tills min syster äntligen gick. ÄNTLIGEN! Är på fruktansvärt dåligt PMS-humör att jag tycker det är bättre för alla att jag gömmer mig här tills hon gått. Ett enkelt hej i hallen kan utvecklas till ett slagsmål när jag är på det här humöret.

Humöret kom som ett brev på posten igår och vår myskväll gick inte som planerat. Vi började först tjafsa om vi skulle gå nu ellervänta i fem minuter innan vi skulle gå hemifrån och när hon inte hörde vad jag sa så explodera jag. Vi tog olika vägar till affären som ligger 100 meter bort och pratade inte med varandra i affären. Vid kassan sammanstrålade vi dock och jag betala. Va fan, jag betala. Det låter inte bra.

Tycker inte om det jag ser i spegeln idag och skall försöka utverka ett mindre mirakel nu.



Not Happy.

PS! Hon som hade de två illrarna som husdjur hade döpt en till satan. Mycket bra val av namn. Djävla förlängda råtta som bet mig. Förklarade för Nickie vilken status illrar har hos mig och placerade de bredvid skalbaggar. Nickie höll inte med med mig men både du (alltså du som läser, hello hey) och jag vet att jag har rätt.

Kommentarer:
Postat av: ms

prova femal balans mot pms. d har jag kört på ett par månader, tycker d funkar. nu exploderar jag inte längre när nån andas lite högt bredvid mig.

2009-09-29 @ 15:01:07
Postat av: Syster

Tror dock de va någon som INTE betalde för pizzan och inte va de jag.

2009-09-29 @ 19:29:00

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback