Fredag

Kom precis hem från bio. Har varit och sett Snabba Cash och jag tyckte den var helt okej, till och med riktigt bra. Läste boken för ett bra tag sen och jag älskar människor som berättar som huvudrollsinnehavaren Joel Kinnaman att de döda boken, att de läste ut den på två dagar. Snabba Cash är inte Fjodor Dostojevskijs Brott och straff.

Den främsta anledningen till att jag ville se den var för att se alla glamourmodeller som sagt att de skall medverka i festscenerna men jag såg bara tre stycken och fort som fan. Mammas pojkar-Bobby var även med i en scen och nej inte i någon stekarscen.

Var och hämtade ut två paket på hemvägen. Ett från H&M med två kjolar, halsduk och mössa som jag var tvungen att köpa BARA för att de var på REA, halsduk och mössa i grått/vitt istället för svart/vitt som jag var tvungen att köpa BARA för att de var på REA och ett part högklackade skor. Skorna var en storlek för stora men det skall nog gå bra ändå.

Och i det andra paketet låg en peruk. Jag har velat pröva peruker hur länge som helst men aldrig gjort det så jag köpte hem en istället och såg jag såg ut. Mamma sa, Anna vad har du köpt. Och jag svara en peruk. Men du skall inte köpa sådan skit som en peruk.
Skulle jag aldrig göra. Jag har köpt tre.
Så snart kommer två till. Nödvändigt.

Kommentarer:
Postat av: bigglo

hahaha! du måste lägga ut bild med perukerna!!! taskigt att säga a men inte b liksom

2010-01-16 @ 13:35:05
Postat av: Janne

Har du läst artikeln på aftonbladet.se där din favorit Birro försvarar din favorit Rabih?

2010-01-16 @ 13:45:19
Postat av: anna braun

alltså nej. det var skandalöst men när jag får min bruna och svarta peruk kan jag göra det.



rabih i all ära med sauk är ännu hemskare. får äckelkänslor i hela kroppen så fort jag ser honom


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback