Det är vår

Fick en liten livskris igår, eller livskris kan man inte kalla det då det är samma känsla som jag haft sedan....ja....2004 vilket var det år jag tog studenten. Jag står still på samma ställe, går ut på samma gata, pluggar på samma universitet, bor hemma, ja min utvecklingskurva har inte direkt peakat.

Och igår kom våren till Göteborg på riktigt och jag hatar våren. Andra får höstdepression men jag älskar mörker och får det motsatta. Vårdepression. Solen väcker mig på morgonen trots att jag har persiennerna nerdragna och det är inte tillräckligt varmt för vårjacka men för kallt för vinterjackan. Vårsolljuset gör att man ser sjukt ful ut och det enda positiva jag kan se är att det är närmare till sommaren och att man börja ha på sig solglasögon och se snygg ut. Minus för att jag satte mig på mina idag och de gick sönder.

Var hos doktorn idag och hör och häpna tog vagnen dit. Till Mölndal. Röntga mitt ben och de tog så många bilder i olika vinklar att jag antar att det här är det närmaste jag kommer komma en photoshoot. Efteråt satte jag mig på stolen för att sätta på mig mina skor och då även på mina solglasögon.

Mamma kom sen så vi kunde prata med doktorn och allt såg bra ut så snart skall jag fan ha klackar. No ballerinas för mig i sommar.

Hängde med Daniel till IKEA idag och vi köpte med oss golv, mycket golv. Var så trångt i bilen att jag knappt fick plats och vi skratta så vi halvdog. Älska Daniel.






Idag fyller Nickie år. Grattis bästis!

Kommentarer:
Postat av: Henke

haha.. gillar din rätt sköna inställning!!

2010-03-16 @ 22:45:29
Postat av: anna braun

positiv är bara förnamnet. hehe


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback