Fail

Idag har jag varit på ett dagis, förlåt förskola, man säger inte dagis längre som var lite blabla. Barn kan 100 språk men lär sig bara ett, de är en produkt av vår kultur så därför skall man inte begränsa dom. Säg inte nej utan fråga istället hur dom tänkte.

Så tänk er, rent hypotetiskt, att ett barn cyklar på dig på utegården. Då skall man inte säga ajabaja så gör man inte utan fråga: hur tänkte du nu lilla gubben. Kan hända att han cyklar på dig igen, skrattar och cyklar därifrån.

Eller ett barn som håller på att svälja ett häftstift, slå till sin kompis, kasta mat på golvet, hoppa upp på en stol så barnet ifråga ramlar så säg för guds skull inte nej. Utan fråga: hur tänkte du nu med en vänlig, nyfiken röst.

Skrattade sönder mig när jag kom på mig själv ta ifrån ett barn ett häftstift han höll på att svälja och fråga: hur tänkte du nu hjärtegull?

Efter jobb 1 åkte jag till Specialistkliniken och jobbade där och nu till sist har jag äntligen fått duscha av mig allt barnsnor och väntar (och längtar) till Kungarna av Tylösand.

Om mindre än fyra timmar är det en stor dag. My b'day (alltså födelsedagsdag era tröga djävlar).

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback