Helfestligt

Långfredag. Dagen som var den längsta och tråkigaste för bara några år sedan då var allt stängt och det bara visades filmer om Jesus på tv. Men nu för tiden är allt öppet och det är party och galej för att dagens ungdomar skall ha det kul. Han dog för era synder för fan och ni festar. Fy fan.  Kristus själv dog ju för era synder, en gång för alla. Rättfärdig dog han för er orättfärdiga för att leda er till Gud."Första Petrusbrevet 3:18

En långfredag jag aldrig kommer glömma var när min gudfar sa att han hade en överraskning till oss barn och vi åkte över till honom i hopp om att få en present eller påskägg och mötes av kolsyreis. Besvikelsen var enorm.

Igår var jag hos pappa och åt påskmat och letade efter påskägg. I mitt fanns bland annat godiskritor och pappa tyckte det var hysteriskt roligt om han hade tagit med sig en till jobbet på Handels där det tydligen finns en sal där dom fortfarande har en blackboard. Han skulle låtsas att skriva med den för sen äta upp dem framför alla elever. Helfestligt. Verkligen.


Kommentarer:
Postat av: Chapps

Kan man få sig en tjöss oxå?

2011-04-23 @ 14:57:26
Postat av: Anonym

I envy. Men du ser litet svårflörtad ut när du vänder bort kroppen...

2011-04-25 @ 20:26:57
Postat av: anna braun

pussar kostar fem kronor styck och alla pengar går oavkrtat till välgörande ändamål

Postat av: Anonym

Oavkrtat (mejd maj dej) :)

2011-04-26 @ 19:43:08

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback