Hat är ett väldigt starkt ord så jag menar egentligen...

Okej. Lite hat.

#Jag hatar människor som anser sig vara starka feminister men som alltid har förhållande med män som behandlar dom som skit och som undermedvetet påminner om ens pappa eller den pappa de aldrig haft i sitt liv.


#Något så banalt som PETER!!! MARTIN!!! SARA!!!!!!! i Big Brother. Jag hatar dom. Alltså....hatar.


#Att man fördummar människor som röstar på ett annat block än en själv. Eller snarare det du själv anser vara viktigt. Aha, du är sosse? Så du tycker krogar skall stänga redan vid tre? Röstar du blått? Så du tycker det är bra att de höjer priset på SL-kortet, att de blir dyrare att gå till vårdcentralen och att frånvaro skall påverka skolbetygen?

#Lustig humor i bloggform och denna hittar man i en och samma blogg:

Kom hem och upptäckte att jag hade myror i brallan. Och visst, måhända att jag är en smått rastlös person, men den här gången var det tyvärr bokstavligt talat. Ett helt jävla fotbollslag av myror höll hov innanför mina trosor, och ni vet ju att jag inte tycker att någonting litet har där att göra.

Hela min kropp värker och jag måste shota hostmedicin som jag i vanliga fall shotar.

Den andra saken var att när jag gick på Humlegårdsgatan så sa en snyggelisnygg kille "Vad fin du är, en riktigt 10:a"... Och vad gjorde jag då? Fnissade lite töntigt och sprang sedan därifrån som om han vore HIV-mannen. Såklart.


Kommentarer:
Postat av: T

Gurkan är ju ändå den största pajasen i hela Big Brother.

Pallade inte med att se skiten mer bara för att han skall snacka om att vara så jävla äkta hela tiden men snackar ändå mest skit om alla andra där inne.

För övrigt var det jävligt gött att Katerina åkte ur.

2011-05-12 @ 14:25:31
Postat av: Fatima

Hahaha Anna Hibbs! Hon verkar inte helt 100...

2011-05-12 @ 18:28:11
Postat av: wisse

Äntligen någon som tycker samma. Speciellt Sara och Martin...fyfan!!

2011-05-12 @ 22:34:26

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback