47 minuter kvar till måndag! JAAA!!!!

Nu var helgen slut och ännu en skitmåndag väntar på en. Det enda positiva med måndagar är att det finns nya avsnitt av Dexter och Pan Am-avsnitt (vet ej om man skall skylta med att man älskar Pan Am när man är så cool som mig. Som när dom visade Blink 182 på MTV igår och jag sa till Tashi att byta; vi kan inte se på den här skiten, det är under min värdighet och jag har ingen).



I fredags var jag och träffa Nickie, Staffan, Zak, Malin och Werta på något spanskt ställe och det slutade med att vi stannade där till i alla fall två och dansade på soffor och hade kul. Jag skämtar inte när jag säger att den snyggaste killen på stället ragga på mig men han luktade svett och kan ha gått på droger med but nevermind han ragga på mig, jag är snygg. Nu är det bevisat punkt och slut.

Igår åkte jag till Tashi och drack vårat zumbali och åt indiskt. Zak var där och Sarah, likaså Felicia med vän, Eric Ulf med hans tre vänner och så kom Cissi med. Det var mysigt. Sen åkte vi till sekretessbelagt ställe och drack öl.






Sarahs hund Tyson + hans snopp var hos Tashi med.



Erik Ulf har likadana ringar som E-Type. Trendigt.



Zakis och Felicia.


Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback