Helg

Har haft den mest fantastiska helgen någonsin....eller nu överdrev jag lite men jag har haft en fantastisk helg även om den började sådär.



Skulle ut och äta med min syster Ellen i fredags och hade sett framemot det hela veckan men så ringer hon mig och säger att hon inte mår så bra. Hade det varit feber, huvudvärk eller något hade jag sagt till henne att skärpa sig men nu var det så att hon hade ont i magen och det går vinterkräksjuka på hennes dagis vilket gjorde att jag blev orolig för min hälsa och inte hennes. Jag vill juh inte bli sjuk så när hon sen ändrade sig och sa att hon ville träffas och äta i alla fall och att hon inte mådde sååå dåligt backade jag. Sa att det var viktigt med att hon stanna hemma om hon inte mådde bra när jag egentligen tänkte du får fan inte smitta mig med vinterkräksjuka.

Så jag gick och åt på Manana som planerat fast med annat sällskap, Natasha. Vi matfrossa och cavafrossa och sen gick vi till Kings head för att dricka massa bärs och shotta och umgicks med Angeline och Natashas gamla polare från förr. Sen kom även Nickie och Staffan förbi en stund och livet var bara göttigt.

pic.twitter.com/c9bJRoq7
Tashi var cool på Kings.

På lördagen tog jag mig till Natasha som skulle laga lax åt mig men jag kom på att det var bättre om hon får testlaga det någon gång innan så vi gick till våran indier och jag beställde samma maträtt jag gjort dom tre förgående lördagarna vi varit där. Hängde hos Tashi och åt indisk, drack vitt, såg på Så mycket bättre och sen kom Felicia och när vinet var slut så åkte vi in till stan för leta upp någon form av pub som skulle ligga centralt.

pic.twitter.com/f24HuZP7
Våran indier som stolt skyltar med en tre fyrar. Kanske inget jag skulle skylta med men kontentan av recensionen är att maten är god men ät inte där och det gör vi inte när Natasha bor 50 m därifrån.

Andra lång höll på att stänga så det var bättre att ta sig till Avenyn så man kunde gå vidare lätt så det fick bli Bishop Arms och vakten sa när vi kom dit att vill ni ha kul så gå inte in här men det är inte så att det är stället som gör festen utan vi är festen. Världens jobbigaste lekte amatörpsykolog när jag skulle beställa och sa, jag citerar; att jag har svårt att släppa folk in på mitt liv. Speciellt killar." Undra om den analysen ingick i priset.

Aja stället stängde för tidigt kände det som och vi vandrade längs Avenyn och mötte upp Cissi med vänner och funderar på vart vi skulle gå. En av Cissis vänner vill gå till Gretas!!!!!!!!!!!! och jag skulle på helt allvar hellre ha gått till Gamle Port. Nej men på allvar, jag kan tänka mig att hänga med vart som helst jag är inte så sån som är sån men inte Gretas. Där har jag varit innan, i alla fall två gånger i mitt liv, och no thank you.

pic.twitter.com/vrgqMmNU
Cissi och Felicia när jag tar kort på dom. Någon som vill hyra en bröllopsfotograf?


Felicia när andra, normala, människor tar kort. Här har vi en vacker tjej.



Vi tog oss till Joe Farellis en stund och sen till Yaki-Da. Stället som nästan blivit vad PUSH var för en innan. Dit man går minst en gång i helgen. Men det var kul, Gereny var där i någon obskyr utstyrsel, världens vackraste kille från Hovåsskolan var där och han är så sööööt så söööööt att man bara vill nypa honom i kinderna och säga; du är verkligen världens sötaste vilket jag självklart jag gjorde och Cissi skulle bestämt ha ananasdrinkar som hon beställde på sin underbara småländska. Vi kom in till stan stan och så stängde vi varje ställe och livet kändes underbart. Så gärna varje dag se ut för mig.

På söndagen var jag som sagt hos pappa och firade fars dag med min syster Ellen som nu inte vill bjuda ut mig på resturang något mer. Hon påstår att min chans är förbrukad men icke säger jag.

Kommentarer:
Postat av: Wize

Gillar dom här (ut)inläggen !

2011-11-17 @ 00:14:10

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback