xoxo

Tjena bloggen!

Måndagar alltså. Fy fan vilken skit dag det är. Gäller att kriga sig igenom den och nu, nu är den snart slut. Imorgon skall det tas kort på jobbet och jag vet inte hur tanken är om jag skall vara med eller inte under fotograferingen nu när jag skall sluta efter julen men det lär jag märka imorgon. Just nu är dom faktiskt mina små skitungar.

Denna helg har jag helt otippat lekt med Natasha och vi har helt otippat druckit samma vin som alla andra föregående helgerna, köpt med oss mat på samma indiska ställe som föregående helgerna och gått till samma Yaki-Da som föregående helgerna MEN vi har självklart gjort massa nytt med.

I fredags var vi i och för sig på Yaki i vanlig ordning men igår efter vi hade druckit samma vin och ätit samma maträtt från samma indiska ställe var vi, Nickie, Staffan och självklart massvis med andra celebra människor som Daniel Da Silva på Villa Överås och fira SOLO 30 år och det är inte illa att få andas samma luft som honom en random lördag bara sådär. Utan att påstå att jag är helt wild n'crazy men jag har aldrig sett så många tjejer se precis likadana ut. Dom fick PUSH:s klientel, som i och för sig är samma människor, att sticka ut.

Var ballonger över hela lokalen och Tashi tog inte helt otippat dom absolute största och knöt fast i sig. Skämdes lite för att sekunden senare be henne hämta några år mig och en överlevde hela kvällen och bor numera hos mig. Det där med ballonger är värsta grejen för vet inte hur många, jo fem i med att jag hade sex ballonger, människor knacka en på ryggen och frågade snällt om dom fick en ballong sen senare på kvällen och självklart svara jag ja varje gång. Förvånas, förbluffas och imponeras över mig själv som människa.




Tashi <3 och några av hennes ballonger

Kommentarer:
Postat av: nster

är ni officiellt ett par nu?

2011-11-21 @ 22:21:11
Postat av: Anonym

Leverera nu, braun!

2011-11-24 @ 09:32:00
Postat av: anna braun

natasha är så djävla på så jag vet inte om jag orkar mer. nej men i rings tre gånger per dag och är väldigt kära



braun levererar alltid även när hon inte levererar. öhhh. det är som att jag alltid har rätt även när jag har fel.


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback