En gång

En gång för längesedan läste några denna blogg. När jag blogga på 1000 apor hade jag på den tiden vad som kan kallas en toppblogg. Som låg på mest lästa listor men jag blev inte speciellt långvarig i finrummet .

Efter sidan las ner fick de vanliga människorna som blogga där panik. Där fick de läsare, någon tyckte de var roliga och kanske kanske skulle de kunna få ett jobb inom media om de skötte sina kort rätt och de gjorde några. En har radioprogram på P4 , hans bror med sportjournalistik (vilket han studera) på SVT, någon blev mediaprofil och en annan började umgås med de coola bloggerskorna och  gick en karriär på det sättet. 

Vad Alex och Calle som drev sajten jobbar med behöver nog ingen fråga om.

Jag däremot som är från Göteborg hade inga sådana tankar. Jag tyckte inte ens om att blogga för stor publik och leverera på ett annat sätt, på ett avsiktligt sätt. Jag är jag  och ungefär så enkelt är det. 

Med handen på hjärtat är jag den roligaste människan jag känner eller jag kvalar in på top 3 för Alex och Svante vinner över mig alla gånger och Daniel med för den delen så top 5 kvalar jag in på. Vad jag vill säga vet jag inte, kanske att jag börjar blogga ibland men vad vet vi.

Jobbar på förskola och trivs. Älskar jobbet, älskar människorna som får mig skratta så mycket att jag får ont i magen men det kan jag inte skriva om. Någon gång borde det göras en serie om människor som jobbat på förskola i the Office-style. Skulle bli succé. 

Kommentarer:
Postat av: Oscar

I och med att vesslan lagt ner och parisa alltid var rätt tråkig så är det ju du som har ansvar för att arvet från 1000apor lever vidare! Kämpa!

2015-05-17 @ 18:47:17

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback